ztráty a nálezy...
Anotace: v jednom zapadlým obchůdku...
Tak copak tu máme?
jeden mokrej
potrhanej deštník
potlučená
koloběžka
bez kolečka
nalomenej větrník
svatební vlečka…
povolenej korzet
bez šněrování
nějaká skříňka asi mramor
s věnováním:
,,Navždy Tvoje,,
Paní d´ Or…a
to jsou mi pěkný kousky
beru všecky...
..tedy kromě tý vlečky...
Přečteno 267x
Tipy 21
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Mbonita, střelkyně1, Noc17, Kristine Clary-Aldringen, spare, 6thSun, Dota Slunská, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)