Lovcova otázka
Anotace: Nehodnoťte prosím kvalitu básničky. Na konci je otázka, kdo ji uhodne, dostane jeden bod (nebo klidně i dva ;-).
Byl jednou jeden lovec,
ten postavil si srub.
A že byl lovec šikovný,
měl ho coby dup.
Šel pak 5 km na jih
a pak 5 směrem východním.
A řekl si náš lovec:
Copak já dnes sním?
Potkal medvěda,
hodně velikého.
Bude místo oběda!
A vzal si ho celého.
Pak na sever 5 km
medvěda si táhl
a byl od domova
sotva na pár sáhů.
Když se pak na židli posadil,
tak náš lovec děl:
Ale sakra, jakou barvu
ten medvěd vlastně měl?
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (3)