Prohra
Velitel volá smyslů zbavený,
Kouká dolů na své vojíny,
Bezmocně za hlavu se chytá
Okolo smrt lítá
Vzduch je cítit krví,
Vidíš jen bezmocné tváře,
Odpočívat nemohou, jen mrtví,
Ve tmě polární záře
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Jamesow, sondulacek
Komentáře (0)