Vzpomínáš...???
Vzpomínáš...jak jsme spolu chodili ven???
Bylo nám jedno,zda-li je noc nebo den...
Proč už to tak není...Proč jsme tak vzdáleni???
Protože vše se jednou změní???Možná jsme jen zmateni...
Proč vše takhle skončit muselo???
V mé paměti,jako by se to stále vracelo...
Společné slzy...Společný smích...
Neuvidím to už v očích tvých...
Každý jsme teď jiný...Už se neznáme...
Ale muselo to takhle být???
Vidím jen obraz stinný...Už nikdy to nepoznáme...
Každý musí si svou cestou jít...
Přečteno 588x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Modrý Anděl, strašidýlko-střapatý, Zasněný básník, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)