Struna
Anotace: je to trochu divný...původně tam nebyly rýmy.
Musím jen
ve správný
okamžik
/jednoduchý trik/
přerušit příběh
aby byla
/krásná víla/
napnutá
jak kytarová
struna
/písečná duna/
když otočíš
kolíkem
až na hranici
/vlakovou stanici/
únosnosti.
Jen tisícina
/moje vina/
milimetru
navíc
a nikdo
by ji nemohl
zadržet
/jiný svět/
od dvojité cesty
vzdalování
/abstraktní malování/
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: mauvais-ange, Holis, Psavec, její alter ego, WAYWARD, enigman, Severka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)