Podzimní sny
Anotace: O snech na podzim. Někdy podobných velmi i těm přes celý rok. Kdo by nechtěl trochu lásky je cvok.
Stromy pouští listí
a kaštany škáčou na zem
procházím se parkem
podzimním obrazem
kopu před sebou kamínky
a v hlavě sny se mihnou
krásné vzpomínky
na tebe se linou
foukám do vzduchu
a vzniká pára
snad budeš ty ta
co mě bude mít ráda
od vody fouká
studený a nepříjemný vichr
mě však hřeje
něco teplejšího než vlněný je svetr
cesta má končí
poslední stromy
s přírodou se loučím
přichazejí opět domy
a s realitou končí
i mé snění
na tebe
probouzím se z poblouznění
a koukám kolem sebe
zda nespatřím tě v davu
či šeru města
o tomhle zázraku
se mi však stále jen zdá
sbohem podzime období nálad
přijíždí trolej
přepřáhnu kolej
a začnu opět v lásce tápat
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
Komentáře (1)
Komentujících (1)