Anotace: Bez komentáře...
nabídku pro ty, co jim "r" dělá problémy :o)
tiše tě hladím
vždycky když mám hlad
dřív to bylo mládím
teď zaháním chlad
až mi hlava zchladne
tak to bude klad
že moje srdce hladné
už s tebou nemá hlad
:o)
.
21.10.2008 19:48:00 | hanele m.