Do teho zrcadla se právě podívat musíš. Hrdě, s hlavou vzpřímenout, odpustit sama sobě, především... ST! je vyjádření, obsah.
21.10.2008 21:03:00 | NikitaNikaT.
Vrátit čas by chtělo mnoho lidí, ale i kdyby měli tu šanci tak nakonec zjistí, že vše bylo tak jak má být...
Bojuj dál, ale bojím se, že je to marné.
Azazen
21.10.2008 20:48:00 | Azazen
Neber si to tak k srdci. Byla by tě, kurva, škoda. Tak už se vzmuž a jdi k zrcadlu.
21.10.2008 19:35:00 | Mario de Janiero