Sebevrazi
Zahleďme se v ráj
tu nezmůžeme mnoho
sychravý máme máj
tu nemáme žádnou moc
Zahleďme se v den
kde není touha chvílí
vždyť my zmůžeme se jen
na noc,kde se všichni mýlí
Probuďme své drobné duše
zabijme pro ně svět
vodu nechme stéct suše
a v krvi pomilujme se
Vzpomeňme na to,co není
co bylo,se hned změní
když opustíme své sochy
když zradíme své kameny
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
Komentáře (1)
Komentujících (1)