Kolik bolesti, ach, ještě třeba Ti nést?
Kolik proplakaných nocí a smutných rán?
Jen sůl přibývá do rozbitých Tvých ran...
Jak lásku, radost jako lék do srdce Ti vnést?
Tou bolestí a smutkem diamant se leští
od všech nánosů, co tak pečlivě ho umazaly,
když kousek jej probleskne, to zázrak věstí,
a oči Tvé uzří, co dřív nikdy nevídaly.
02.01.2020 21:36:12 | Lili Starr