Anotace: Špatnost nenajdeme tam, kde ji nechceme hledat. Popřípadě tam, kde je špatnost v přirozeném rozporu s estetickou stránkou.
skoda, kdyby to bylo nzpracovano jinak nez na koncove souhlasky, tak by to mohlo byt pro mne hezci, tuto formu ja nemam rada, nezaujme me...
21.10.2008 21:56:00 | saddova