Anotace: chm...to je naschval to nejni překlep ae jaj vas mam sakra donutit napsat komentare...:D:)
Nebuď pesimista, láska nám přeci nechybí... není jí hodně, ale to neznamená, že není žádná...:)
26.10.2008 23:56:00 | Kačerka
...saddove teď nerozumím,máš tam asi překlep.
Lásku máme k sebesama a to není na škodu,jen se musíme naučit dát ji ji jinému,nebo se podělit,to nám moc nejde.
21.10.2008 22:31:00 | WAYWARD
sakra! Nikdo mi nerekl , ze se prepsaly pravidla jazyka českeho...kurna!
21.10.2008 22:16:00 | saddova