Golfové balady a romance
Anotace: Proč by měl právě golf stát stranou skutečné a kvalitní poezie. Toto bílé místo v moderní básnické tvorbě jsem se rozhodl zaplnit následující minisbírkou...
Golfové balady a romance
Dvojsmyslná básnická alegorie o limitech mužské sexuální výkonnosti
Soutež o největšího samce
končí na deváté jamce.
První špatná rána
Hned první ranou
švih jsem to stranou.
Zaletěl mi míček
do stromů a do kytiček.
Je to tím, že trojka dřevo,
zanáší mi kapku vlevo.
O zdravotních rizicích hry za nepříznivých povětrnostních podmínek
V sobotu jsem na greenu
chytil strašnou angínu
Druhá špatná rána
Co to s sebou hrnu?
Na holi kus drnu!
Kdyby mě má milá
tou holí radši zbila.
Masožravá žížala
Na golfovém odpališti
moje láska divě piští
žížala ji požrala,
proto se tak dožrala.
Golfová gramatyka
Kamsy se my zakutálel
odpálený mýček
a s ným se my poztrácely
y pár měkkých ýček
Milostné zklamání aneb tys to fakt udělala
Vzalas mě golfou holí,
je mi to líto...
...a taky to bolí.
Třetí špatná rána
Žbluňk...!
Inzerát
Vyměním zelenou kartu
za jednu kusovou Spartu
Zn. doplatím
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Špáďa, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)