No to fakt nedívala. Ale mně se o něm zdálo a bylo to lepší, než nějaký film...;-)
22.10.2008 09:36:00 | Triffid Kolbe
Tango-milonga sentimental:-) je to krása,vášeň skrytá pod maskou,kousky srdce drobené po parketu a Buenos Aires je nádherné navštívila jsem...
22.10.2008 08:00:00 | Mbonita