skvělej popis
ten konec s tou nadějí je trochu - řekněme lacinej - proč? 2 verše na úvod atmosféry 2 sloky na pocit osamění a 1 sloka na naději? Buď to je to málo nebo moc.
doufám, že rozumíš.
22.10.2008 14:51:00 | dead-head
Rozsviť své myšlenky, den plný naděje, konečně už zde je, nikdy víc nebudeš sama, vždyť jsi tu přece s náma...
22.10.2008 08:31:00 | Mario de Janiero