snivý
Mlha voní večerem
a ztichlými alejemi srdce
pod nohama javorové listí
šustí vzpomínkami,
brodíš se závějemi
opadaných myšlenek
a chomáče něhy
vpletou se ti do vlasů.
Pod nebesy hvězdných dálek
vzdalují se břehy
všedních dní,
letíš na křídlech Pegasů
za svými sny
....
dříve než se rozední
Přečteno 360x
Tipy 27
Poslední tipující: Divoženka1, jedam, carodejka, Maro Deives, Iva Borecká, Štěpina G, Holis, Psavec, Churry, hanele m., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)