STÍN
°
potkal jsem osud
nespěchal
brouzdal se trávou
i opadaným listím
sám v sobě zadumán
byl zvláštní
jako stín
průhledný
měl tvář mladé ženy
v zrcadlech očí
oduševnělý výraz
a na oschlých rtech
po životě touha
potkal jsem osud
zdál se obyčejně všední
ukrytá starost
bolest
obavy
v jednotvárné šedi
život ze stříbra
jiným utajený . . .
poznal jsem osud . . .
. . . roznašečky Lásky
°
Přečteno 350x
Tipy 27
Poslední tipující: Myrja, Holis, Noc17, vapiti, Psavec, Severka, Lota, spare, poustevník Jirka, Faust88, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)