baaraacuda....
Anotace: 5,6,7,8 s...voo hoo...voalá...
líný zvuk
kapající vody
z kohoutku
kapky skáčou
bez padáku...
někdy přijde chvíle
kdy mám všechno
vyloženě
pověšený...
na háku...
zbortim se
do sebe
vyhasne nebe
a
rozpálí se v pekle...
v rytmu žhavýho tanga
trhám pusou manga
z kaktusu
sladký rudý slzy
stýkaj do džusu...
z mechanickýho pomeranče
vykvetlo rajče
v čokoládě pecky
prohnilý necky
uprostřed oceánu...
prý všechno má
nějakou cenu...
chacha...
já mám rád věci bez ceny
prostý
průhledný
prosklený...
takový když
se lidi radujou
a kousek tý radosti
jen tak
jinejm lidem
darujou...
Přečteno 407x
Tipy 39
Poslední tipující: jusTMee, unstoppable, NikitaNikaT., Holis, střelkyně1, Jin, Psavec, Churry, Najla, Belmon, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)