..tak či tak..
Anotace: ..osudové rýmování..o tom lidkém škobrtání..
..osud je šprýmař na šprýmaře!!
dík němu zadek vozim v káře
a jindy??..jedu na kočáře..
někdy je cesta hrbol samý
a jindy kvítím posetá
někdy jsem všude hostem zvaným
a pak jdu s brekem do světa
často mám víc než prázdnou dlaň
a jindy hojnost nepostrádám..
když při dně jsem..tak říkám: VSTAŇ!!
a nebo: BUĎTE HOLD V KLIDU MADAM..
Komentáře (11)
Komentujících (10)