Mlhovina v souhvězdí Andromédy to zrod nových světů...
Mlhovina nad blaty, to zrod nových utopenců…
25.10.2008 14:40:00 | kouzelníček
Jen tak tiše, s bolestí zaťatou, vychutnávám slůvka Tebou napsaná...
24.10.2008 13:46:00 | NikitaNikaT.
Někdy se chci taky rozplynout- a koukat na to všechno z vejšky- a pak si zase sletět zpátky a bejt tím vším ničím tady dole na zemi...
23.10.2008 08:36:00 | Veru
.
Chtěla bys být mlhovinou
jenže vše má stránku stinnou,
rozplyneš se nad krajinou,
- a to všechno... -jeho vinou!!!...
(ať si blbec najde jinou!!!!!!!!!!!!!!)
23.10.2008 07:28:00 | zzlatý