Babí léto
Stála po kolena v rozpraskané hlíně,
slunce ji vysušilo tvář do posledních vrásek.
Prsty malují zaprášený milostný dopisy
na starý nábytek
po babičce
Všechno pak přikryji bílým plátnem
sednu si do křesla a nazuju bačkory
po babičce
Milí, drazí, pokrevní, příbuzní
Vše je Vaše
do poslední zavařeniny
............... bižuterie
............... formy na bábovku
............... vyšívání
po babičce
Stála po kolena v podzimní hlíně,
slunce ji hladilo tvář do prvních vrásek.
Přečteno 297x
Tipy 23
Poslední tipující: Kapka, Iva Borecká, Holis, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti, Psavec, Mbonita, Štěpina G, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)