Postoj hříšného pana X
Anotace: Nápad..myšlenka...vize....podle mé fantazie Byl bych rád za kritiku:) a hodnocení:), které motivuje nejenom mě, ale určitě i Vás....autory Literu!
Lavina prohřešků
se sype z úst soudce,
který vyjmenovává
hříšné skutky pana X.
Pan X stojí rozkročmo
s rukama ve tvaru véčka,
je to přece pan X
(jaký jiný by měl být jeho postoj)
pan X je vyhublý
dlouho nejedl
ale pije pořád,
***
Pan X je odsouzen,
se svým Xtým postojem
je vyveden ze soudní síně
jeho postoj připomíná
rozkročeného faráře
hlásajícího slovo boží
svým ovečkám
***
Pan X chodí jako
robot, pomalu
a potácivě
s rukama neustále
ve tvaru V
s očima uhranutého
úchyla, který
se dívá holkám do výstřihů
Komentáře (2)
Komentujících (2)