slunce
Anotace: ještě že ho máme.......
Marně vzhůru k nebi hledím,
že nevyjde slunce se bojím,
co bude vlastně dál,
není nikdo jiný kdo by hřál.
Prosím mraky"odkryjte se zas",
Ať procitne až ke mě slunce jas,
ať úsměv na tváři vykouzlí mi,
slunce zlaté paprsky svými.
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, jára spots, Lilly Lightová, Caracol, BARBYE
Komentáře (4)
Komentujících (3)