Anotace: ....málokdo to pochopí....snad jen ten, kdo už to párkrát udělal...
Chápu... ale je to jen placebo, ve skutečnosti to nic neřeší. Ráno se opět probudíš a dýcháš pořád ten samý vzduch, akorát Tě pálí čerstvá jizva... a i když právě o to jde, některé bolesti se nepřebijou.
23.11.2008 09:31:00 | Ještě dítě