Anotace: ......je tak trošku sentimentální...a možná i vynucená..ale bylo by fajn, kdyby to tak někdy mohlo být...
Sníh... včera jsem se probudila do bílého rána. Má nálada je zimní a proto mám i pro vločky slabost :)
23.11.2008 09:34:00 | Ještě dítě
ST moc nedávám, ale na Tvůj věk kouzelná, technicky by ještě mohla hlavně v rytmu přidat, ale dojem u mě vyhrál... (Navíc robot píše UFQ?...hi, což je skoro UFO)
30.10.2008 13:14:00 | zzlatý
Někdy si taky říkám kdyby a sním s otevřenýma očima,ale pak si říkám,že je to lepší,tak jak to je.
22.10.2008 20:52:00 | BARBYE