cynická něžnost
dětské představy utekly za Kvakem a Žbluňkem,
mezi stránky,
kterými ráda listuju
stejně jako si ráda povídám
s Malým princem,
ve chvílích,
kdy moje duše potřebuje něžnost bez otázek
...a bez tečky
...jen nežnost doznívající do noci...
pak cynická první ranní cigareta
s Bukowskiho verši
dokáže potěšit mou temnou část
...stejně jako jeho humor...
miluju poezii jeho humoru
///////////////////////////poezii v jeho očích///////////////////////////
miluju oranžovou,
vždycky když naskočí červená....
/....i want to hear what you've got to say.../
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, WhiteSkull, Montynka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)