...Říjen...
Ještě má chladem ztuhlé prsty a dech
ještě stojí na zápraží dveří
ještě má listí ve vlasech
ještě cítí...že jí věří
ještě jí říjen
pije z dlaní
ještě jí říjen
v oku hoří
a může pro ostatní bláznivou se zdát
a může podivnou být pro jiné
když ji milý řekne mám tě rád
svět okolo se prostě rozplyne...
přes celý město jí doprovodil domů
a proto tančí na barevném listí
a chodník za rohem je její de la rue
a velký jablko o svetr si čistí
a nedá ho...ani za tisíc dolarů...
to jablko jen pro ní utrh´ ze stromu...
ještě mu říjen
voní z dlaní
ještě mu říjen
v tříslech hoří.
Přečteno 357x
Tipy 32
Poslední tipující: Barunka.K, ni.va, NikitaNikaT., Holis, denebrin, vapiti, Jiparo, Žqáry, Jin, Štěpina G, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)