Ranní blues
Anotace: joo takle bych chtěla vztávat každej den
Zejtra ráno vztanu
a ostříhám si vlasy
pro ten skvělej pocit,
že se věci mění.
Přivítám svůj den
bluesovou melodií
a pak si namažu
croisanty marmeládou.
K ranním zprávám z rádia
uvařím si kafe
a budu se těšit
i když hlásí zataženo
Včerejšky jsou dávno pasé
vyhodím je z okna ven
jak ty dlouhý hnědý vlasy,
co už nejsou mý.
Zastavím si čas,
obuju máminy lodičky
a budu jako malá holka
dělat všechno naruby.
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)