Přežijí jen nejsilnější ...
.
*
Kastrátů hlasy
do nebe jdou
kastráti myšlenek
tam ale nepříjdou
Opilý po rumu
zpívám si jupí jou,
houmlesák navenek
s konformní mrtvolou
Přijice konzumu
šíří se dneska,
šukaj´ tě každý den
jen silný přečká ….
*
----------------------------------------------
Comment pro Vindal_Drámo na Písmáku, dílko ... "Škola"
*
.
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: Taog, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, NikitaNikaT., Holis, Marfuša, 6thSun, vapiti, Blázen? =), Mario de Janiero, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)