Skvělá báseň, žádně dítko se nemůže pořád jen nechat vodit za ručičku. Znám jeden případ, kdy synům je už 20let a jejich máma je nezvládá... mno, řekla bych, že když něco potřebuje, oni ju mastí...Dle mě je to výchovou.
24.10.2008 13:59:00 | NikitaNikaT.
Docela deprasivní. Není to tím uplakaným podzimem. Dostala jsem docela strach.....děťátko, co nosím pod srdce....co z něho bude, na co se bude ptát, dokážu ho řádně vychovat?
Přesto se mi dílko líbí.
23.10.2008 12:11:00 | JaniHani
...No, Štíre, moc si mne nepotěšil. Přiznám se, že já ten podzim taky nemusím.
23.10.2008 07:19:00 | Mario de Janiero
tak nevím jestli to je rekapuitulace a bilancování,
... a nebo jen sumář pro ... .... nasrání ... :-))
23.10.2008 01:13:00 | HarryHH