Surrealismus
Anotace: za komenty a hodnocení se zlobit nebudu....:)
Prásknu do bot
-bičem-
přenesu hory
-z lásky-
k tobě
vracím se
-do života-
po dlouhé době
--------------
jsem s tebou
fyzicky i duchem
ty jsi mým nosem
-bambulí od kulicha-
já tvým uchem
-se zlatými náušnicemi-
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)