Jednání třetí:
Anotace: ...už vím, kdo ti to dal
Na obrovském trůnu
noční krajiny
majestátní Ticho
protáhlé mráčky
nízko nad obzorem
odpočaté dorůžova
chybí vesmír
nikomu neschází
jen já to vím
pouze já vím
kde je
odpočívá za tvými víčky
a Ty
zlehounka dýcháš
do vůně spánku
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Psavec, Bíša, Jiparo, Mbonita, WhiteSkull, SZN
Komentáře (7)
Komentujících (6)