STÍN OSUDU
°
ryzost skryta v šedi
i jitro se v ní topí
. . .
v baťůžku zelený čaj
nějaké léky
pár injekcí útěchy
po sivých vlasech
nemocné stařenky
pohlazení . . .
i pár milých slov
srdečný úsměv
a teplá vlahá dlaň ženy
. . . na rozloučení . . .
osud - stín
usíná s námi ve stejné posteli
uléhá mezi námi
co jím samým spojeni
po vlastních životech
jak v pustině pouštní
bloudíme
neviditelní
i v sobě samotných
opuštěni a sami
přestože vnímáme dech toho
kdo byl milován
a z čeho vzrůstá stesk
Labyrint očekávání
po dnech míjí naděje
skládané střípky číší
prý pro štěstí
založená fotografie svatby
objevená mezi listy
rozečtené knihy
Don Miquel Ruiz
Čtyři dohody . . .
Zázračný objev nového kontinentu!
°
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, vapiti, Lota, WhiteSkull, Mbonita, igniss, WAYWARD, Noc17
Komentáře (6)
Komentujících (6)