Taken III
Prachem je šedá
má tělesná schránka
přemejšlím, proč za mnou
šmejdí ochranka
kámen za kamenem
spejsšipy fotěj
s ambicí
že mne, paanděla
zkrotěj
křídla mám zmáčklý
na bobečku sedím
ve škvíře pod skálou
svýho si hledím
nalétaj níže
a nakouknou všude
zmáčknu se ještě víc
až nic nezbude
mám - nemám právě teď
dát se jim spatřit?
bez křídel obejt se
pudrem tvář natřít
budu snad králem
vše můžu jen změnit
jak máslo v kastrolku
vzdouvat se
pěnit
vykypět
spálit se
páchnout
být setřen
život mět suprově
s fireshow spestřen
zaváhám
vykouknu
jo, už mě mají
světlomět štěrbinou
vejpůl vše krájí..
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maena, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Holis, LucQa, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)