Citáty
Svoboda je usměvavou krutostí,
protože vždy řekne Ano,
když vy potřebujete Ne!
Lidská spravedlnost je věčně nadrženou čubkou,
kterou neukojí král,císař,vrah ani obyčejný zlodějíček,
pouze a jedině Bůh ji přiměje k orgazmu!
Moudrost je učitelkou národa,
chytrost jeho matkou,
vzpomínky macechou,
paměť Popelkou
a zrada Princem.
Tento citát věnuji mocnostem,které nás zradily
30.9.1938.
Komentáře (0)