Láska je naděje
Anotace: Láska jsou nejen krásné pocity, ale i strach a pochyby
Láska blízká i vzdálená,
láska živá i pohřbená.
Láska, jenž hřeje u srdce,
láska počátku a u konce.
Něžný cit, jenž sílu dává,
krásný sen, jenž v noci se zdává.
Třpytivý smích a světlo v očích,
tmavý stín po probdělých nocích.
Hvězdný prach, jenž ulpěl ti na tváři,
kometa, která v srdci mém se rozzáří.
Hřejivý pocit blízkosti,
dotyky letmé, plné něžnosti.
Splynutí těl, myšlenek a citů,
roztoužený tanec v měsíčním svitu.
V objetí tvém nad ránem usínám,
v bezpečí lásky, strachy své již nevnímám….
Komentáře (0)