červená
Anotace: ....jedna starší neaktuální, ačkoli...
gram bílýho prášku
rozdrcenýho
jako žirafí duše
sluneční brejle bez sklíček
celej život na útěku
před vlastním stínem
v bezpečí jen
když nesvítí slunce
rychle si zvyknete na tmu
dva medvědi mrtvý smíchy
a dvě mrtvý srdce
už ale ne smíchy
červená poukázka
na poslední den
s tebou
ztracený sny
v černý díře
kniha nesplněnejch přání
kelímek hořkýho kafe zdarma
za kostku cukru příplatek
pohřebiště cigaretovejch špačků
asi nedrželi zobák
tak maj, co chtěj
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: Strixa, Kamil Princ, colorka, kikis, vílí křídla.., Churry, Favi, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)