to je scéna jak z filmu nezvratný osud - doufám, že to byla jen tvoje fantazie
05.09.2005 19:14:00 | zef
Tak tohle je taky moc moc povedené:) Krtičko dneska si se rozbásnila:) (ne že jindy ne=) ale asi to dneska nějak jinak vnímám...možná že proto, že dneska jsem se opět přesvědčila o nebezpečnosti přechodůů, tak čtu pozorněji, co říkají tvé řádky:)
05.09.2005 17:18:00 | makretka
doufám že jsi Krtičko neskákala právě ty z hřbetu té zebry na tvrdé kostky chodníku???
a pokud ano..pak doufám jen..že užíváš do syta vápníku :o))
05.09.2005 16:26:00 | šuměnka
Tak o těch přechodech mi raději ani nemluv, už se rozhlížím, i když mám zelenou...a ještě větší strach mam v autě, že by mi tam zrovna někdo mohl na tom přechodu skočit, ač má červenou...
05.09.2005 16:00:00 | Keilanne