uprostřed plyše
budeme tiše
nevyvedem nic
budeme hrát si
plyšoví dráčci
vyfouknem kouř z plic
a srdce se rozhoří
jak v přístavu námořník
- tak co si přát víc?
:o)
01.12.2008 13:25:00 | hanele m.
To je pěkné... tak šeptanda :o) Líbí se mi obsah. A obrat tišeji než tiše...
23.10.2008 15:18:00 | NikitaNikaT.