Život si jak chce letí
Anotace: stačí kouzla a čáry???
život o závod kolem letí
já nejsem já, připadám si spíš jako holka na koštěti
recept na štěstí a pohodu jako většina kolem sebe hledám
v letu se nakláním, hlavu otáčím a z koštěte se nebezpečně zvedám
k magii a čarování stačí kouzelné kvítí
to ale kvete jen tehdy, když slunce do duše svítí
Slunce na obloze a pomoc pro duši hledám…
… ještě mám síly dost, jen tak se nedám!
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Pavelpaja, střelkyně1, Psavec, Bíša, kryndy
Komentáře (2)
Komentujících (2)