Kuřátka, skřítci a zvířátka
Skřítci běží polem,
lesem, jedou vlakem..
a pozorují slunce pod obzorem
vše jde tak polehounce,
když jsou spolu,zvířátka,
hrají si a nezlobí,
jako kuřátka.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: ema mraz
Komentáře (2)
Komentujících (2)