zrození pisálka rýmů
Anotace: tak nějak to asi bylo a možná ne ..
Je jedno kdy a jedno kde
narodil se človíček
na jeho jméně dnes už nesejde
důležité je však co dostal vínku od sudiček
.
nikdo tenkrát netušil
co je vlastně zač ...
jeho šťastný otec se do němoty zpil
a celou tu noc provázel matčin šťastný pláč
.
pak když za čas
když začal vnímat svět
promlouval k němu jeho vnitřní hlas
a mysl měl zmatenou jak krasohled
.
z naivního človíčka
se stával schopný muž ...
poznal jak ostrá může být žiletka
jak zákeřný může být nůž
.
poznal krásu a něhu žen
přátelství a lásku
zradu nenávist a zlý sen
i spousty pomatených "pásků"
.
pak poznal že jsou nejblíž mu verše
krásné a sladké rýmy psané
hudba co ho do ucha kouše
snění bezstarostné ...
.
zamiloval si psát
vsouvat svoje city emoce do řádků
bavilo ho si se slovy hrát
i napsal první básničku ..
.
.
.
---
Komentáře (0)