Sbohem Praho
Anotace: nevim přesně kam to zařadit..
Sbohem Praho
nashledanou město sta věží
víš ze se loučím jen stěží
nashledanou Praho je čas sbohem si dát
musím odejít i když tě mam tak moc rád
už slyším jak všechny tvé zvony zvoní
smutné myšlenky se teď v mé hlavě honí
a tvé kouzlo stéle nový turisti berou
nejen hotely se o jejich přízeň perou
víš že právě ty jsi to srdce Evropy
co dělá bohatou malou zemi bez ropy
kde našli štěstí snad statisíce lidí
ale kdo z nich tvou pravou tvář vidí
kéž by ostatní poznali tvé kouzlo
kéž by i do jejich srdcí vklouzlo
ty nám totiž už mizíš úplně sama
ztrácíš se lidem přímo pod rukama
sbohem Praho víš mám tě moc rád
bude si mi to tobě v noci zdát
jestli však dokážu i jinde spát
ty jsi můj domov a mám tě rád
Komentáře (0)