Úchylná
Anotace: ....Jenom lehce. Poznat je čím dál těžší a nejistota hrozná.....
Tak moc jsi drsná,
v pohybech a v řeči
Po vědění mlsná,
ve všem mě předčíš
Humanoid, nový druh
Robotů? Robotek?
Uchvácen, lapám vzduch
Já, hmyzí zámotek
Vtom zrodila se z pěny piva,
v ošuntělých knajpy zdech
Myšlenka hodná primitiva,
co zmůže se jen na povzdech
Hmat! Tím ještě vnímám
- Tedy spolehnu se na dotek
...S úlevou třes prstů ždímá
teplý lem tvých kalhotek...
Přečteno 426x
Tipy 33
Poslední tipující: Marupiara, Bloodmoon, Lota, Triffid Kolbe, boštek, kryndy, Ishtar, labuť, střelkyně1, Holis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)