Myšlenky
Anotace: myšlenky jsou volností Tvou stejně volně teď tu leží jako když hlavou běží proto je tak ber...
Myšlenky jdou o něčem nám povídají
Myšlenky jdou do detailů zabíhají
Myšlenky jsou přínosem pro život
Myšlenky jsou to co vždy přijde vhod
Myšlenky když se ztratí v dálce
Myšlenky když nerostou na zahrádce
Myšlenky smíš nechat bloudit hravě
Myšlenky smíš kdykoliv rozeznít v hlavě
Myšlenky jsou veliké bohatství
Myšlenky jsou i to o čem mozek sní
Myšlenky umí nejen srdce potěšit
Myšlenky umí také city porazit
Myšlenkám krásným nebraň se směle
Myšlenkám upřímným podej se cele
Myšlenka když s citem se pojí
Myšlenka ukáže pravou sílu svojí
Myšlenkám zlým naplno se braň
Myšlenek jež ublíží se straň
Myšlenka nemá totiž šanci žádnou
Myšlenka sama nevykoná činnost zrádnou
Mysli na ty druhé víc než na sebe sama
Mysli a nedopusť žádné drama
Mysli jak neublížit, láskou nikoho nezranit
Mysli jen tak totiž možno s čistým štítem žít
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Lorraine, Mbonita, strašidýlko-střapatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)