Tvůj verš..
Anotace: O tom co nám život může přichystat.
Tvůj verš ve svých ústech
dnes předávám jiné,
lačné pohyby v bocích,
vsákly a počly pít.
Nasáklý krok vínem
se jednou s tvým zas mine,
už vím o cizích očí,
jež srdce bude bít.
Můj život bloudí tmou,
s veršemi nestálými,
jak jarní slunce v ústech,
topící spánek snů.
Nahrávám své stopy
s myšlenky nemravnými,
na stránce přehlcené
veršemi konce dnů.
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., NikitaNikaT., Holis, hanele m., kouzelníček
Komentáře (3)
Komentujících (3)