Pohádková
Než usnu
Povím si na papír
Pár podivných bolavých slov
O lásce, o zradě
O tom, co zbylo
Když za oknem je čistě bílo
Počítám hvězdy
Vzpomínám na Tebe
Bojím se prosím
A koukám na nebe
Za úsměv Tvůj
Kus dala bych srdce
Chci cítit dech tvůj
A Tvé něžné ruce
Neprosím, zoufám, žaluji
Smutným tvorům
Usínám, bráním se
Bezesným bojům
Pochop, co cítím
Netrap mě, lásko
Pochop a čaruj
Změň city v krásno
Pohádka na papír
Princezna stůně
Chybí tu princ
A něžná vůně
Tělo jen touží
Mysl jen čeká
Čeká a souží
Souží se pro člověka
Jen tiše žaluji
Hvězdám a pláču
Po stěnách maluji
Maluji, kroužím
Tichounce kráčím
Poslouchám lásku
Říká mi, neboj se -
Bojím se, ...!
Zradili, zradili!
Srdce mé naříká
A hledá pomoc
(Nehledá málo
A nehledá moc)
Hledá jen básníka
Co kouzlí něžně
Umí říct:
Lásko, nechci jen zběžně
Zašeptat do oušek
Pár něžných slovíček
Zasmát se, otočit
Opustit tvůj drobný střevíček
Nechci tě více už
Nechat tu samotnou
Tak dlouho stát
Lásko, věř mi, já tě mám rád!
Komentáře (0)