Na poště
Anotace: i to se někdy stává při nočních na poště
Unavená hlava padá mezi balíky
a s těžkopádností plachtícího fletu
řítí se nazteč chumlu špinavých,
prochcaných jutových pytlů,
před očima se mihotají střapce úvazků
a pod mýma rukama se rojí břeclavské neckermany,
jak šupiny z kaprů v rybníce,
utopen v pardubických magnetech,
a zasypán v hromadě readestu digestu výběru,
matně rozeznávám mlhavý nápis:
www.zaclony.cz
a vzdávám marný boj...
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)