tisíckrát
Anotace: ... probírám starý šuplíčky ... podzimní úklid ... hezky se u toho vzpomíná ... bezbolestně ... :o)
.
.
byla jsem dítě
a tisíckrát jsem snila
byla jsem slunce
a tisíckrát jsem vyhnala každý sen
byla jsem noc
a tisíckrát jsem zakončila den
byla jsem vesmír
a tisíckrát jsem z ničeho stvořila svět
byla jsem oheň
a tisíckrát ve mně shořelo všechno živé
byla jsem déšť
a tisíckrát jsem uhasila všechno hořící
byla jsem žíznivá
a tisíckrát jsem vypila všechnu vodu
byla jsem život
a tisíckrát jsem zahnala každou žízeň
byla jsem zamilovaná
a tisíckrát jsem tě čekala
byla bych ráda s tebou
a tisíckrát jsem byla sama
.
byla jsem s tebou...
a ani jednou jsi mě nepochopil
.
.
Přečteno 329x
Tipy 49
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Belmon, Zdeněk Farkaš, Denny3, abcabcabc, a_tao, christiana včera neusnula, Holis, Woski, prostějanek, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)