Brána poznání

Brána poznání

Anotace: ...

Brána poznání se mi otevírá
zůstávám před ní stát celá udivená

Divím se jak to jde zlehka
brána zdála se
že bude hodně těžká

Však stačilo jen malé
nadzvednutí
pak přišlo tiché vrznutí

A dál už to jde skoro samo
brána otvírá se velmi snadno

Teď pomalu budu jí procházet
však opatrně musím s ní zacházet..
Autor hezule, 24.10.2008
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Justina, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Bíša, sondulacek, Mbonita, dead-head
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Právě k poznání jsem došla přes bolest

24.10.2008 14:08:00 | hezule

líbí

Ať to poznání nebolí, není kam spěchat, všecko má svůj čas.

24.10.2008 14:04:00 | NikitaNikaT.

líbí

...tak, tak, jen opatrně. Poznání může někdy zabolet.

24.10.2008 11:42:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel